De plaat die je verstaat

Het jaar uit op de 95.2 FM !!

Social Media

facebook

twitter

verzoekjes.large

Team (crew)

De vrienden van Freddy!!
met de plaat die u verstaat.....
Bij ons draaien de volgende DJ's hun platen:

Paul:
alt
Paul alias 'Paulus de Boskabouter' komt uit Jonkersvaart en is inmiddels al een aantal jaren woonachtig in Marum. Zijn sterke punt is het nuttigen van bier!!!

Gert:
alt
Gert alias ' de Intercity' komt uit Nuis en draait voor u veel polka's en oude krakers in de ochtend of avonduren. Ook is hij onze voorzitter bij de vergaderingen.....

Gerard:
alt
Gerardje alias 'de stille piraat' komt ook uit Jonkersvaart maar is tegenwoordig woonachtig in Marum en draait voornamelijk overdag de nieuwste en vlotste platen. Ook beheerd hij de site en de sponsoring en hij is zeker goed gebekt.....

Peter:

alt

Peter komt uit Nuis en is een man van weinig woorden dit komt ook in zijn platenkeuze terug. De man is namelijk gek van polka's!!!

Rene:

Rene Kaassouffle terug van weggeweest. Kan tot op heden geen fatsoenlijke foto van hem vinden!!

Jos:

Jos is de man van de audio en techniek. Hij is altijd in de weer met kabels en toebehoren en draait daartussen door ook zijn platen!!

Jitze:
alt

Jitze komt uit De Wilp en is een man van weinig woorden en van veel goede muziek. Duits en polka's hebben een lichte voorkeur bij deze amateur met als eigen naam de 'Tornado'.

Jan Geert:
alt

Jan Geert komt uit Marum en is iemand die veelal zijn kunsten vertoont s'middags en s'nachts.....Hij is de man van de techniek.....

Jurjen:
alt

Jurrien das de knapste DJ van het team. Wat zijn sterke punten zijn durf ik zo niet te zeggen maar het is zeker een aanwinst voor het team. Hij komt overigens uit Leptert!!

Alex:
alt

Tja...... Alex..... Das een goeie jongen met verstand van muziek en hij lust graag pannekoeken, zwarte pannekoeken!!!

 

NIEUW: Jan en Gerard hiervan hopen we in de aankomende marathon meer informatie te krijgen en ook een fotoshoot!!

Fokke:
alt

Fokke komt uit Jonkersvaart, jazeker das de man van de trekzak!! Hij is multifunctioneel zolang het maar zittend kan!!!